Latest News

Home / Adás-vétel / Hogyan adjuk el gyorsan a lakásunkat?

Hogyan adjuk el gyorsan a lakásunkat?

Lakáseladás esetén van néhány olyan apró trükk, melyek alkalmazásával sokkal vonzóbbá tehetjük lakásunkat a potenciális vásárlók szemében.

Mielőtt meghirdetnénk a lakást, érdemes egy gyors festésre áldozni, hisz ezáltal sokkal inkább szemrevaló lesz az ingatlan. Válasszunk semleges színeket, mint a fehér vagy a bézs, hisz ezek azok a színek, amelyeket a legtöbb ember kedvel.

Ha azt szeretnénk, hogy a leendő vevőnek első látásra tetsszen a lakás, hagyjunk valamennyi bútort benne. Nem kell teljesen berendezettnek lennie, de azért ne is legyenek teljesen üresek a szobák. Ezzel azt tudjuk elérni, hogy a lakás iránt érdeklődők sokkal otthonosabbnak tudják elképzelni a lakást.

Ingatlan eladás gyorsan

Bár furcsának tűnhet, de az illatoknak is szerepük van a lakáseladásban. Felmérések bizonyították, hogy két azonos lakás közül azt vásárolták meg hamarabb, amelyikben kellemes illat volt. Az illatokat illatos gyertyákkal vagy füstölőkkel oldhatjuk meg, de ha szeretünk sütni, akkor az is jó megoldás, ha valami finom sütit készítünk, így kellemes illat fogja belengni a lakást.
Eladó lakás esetében fontosak az olyan apróságok is, mint hogy az ablakok tiszták legyenek, ezzel sokkal jobban felhívhatjuk a figyelmet a szép kilátásra, valamint lényeges az is, hogy a padló kifogástalanul tiszta legyen.

Mikor a lakásban vannak a potenciális vásárlók, érdemes fényt kapcsolni, hogy világosabb, barátságosabb hatást keltsen az ingatlan. Bár apróságoknak tűnnek ezek a dolgok, de sok esetben ezeken múlik az, hogy el tudjuk adni vagy sem a lakásunkat.

Ha bizonytalanok vagyunk, akkor érdemes ingatlanügynökhöz fordulni, hisz ők igazán tudják, hogy mit mondjanak a vevőknek annak érdekében, hogy a lakásunk mellett döntsenek.

Címkék: ,

Leave a Comment